Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Divendres, 03 Febrer 2017 19:04

  Curs REBT aplicat a l'Activitat Minera

  AMPLIAT EL TERMINI DE MATRICULA

  AMPLIAT EL TERMINI DE MATRICULA FINS EL 17 DE FEBRER

  Tal com es va anunciar en el darrer Ple del Consell està preparat un nou curs de formació a la plataforma del Consell General, aquest cop d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió aplicat a l'Activitat Minera.

  Com comprovareu es tracta d'un curs "On Line" amb classes pràctiques enfocades al Càlcul, Disseny i Manteniments d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió.
  Temàtica que com tots sabem sol haver certes mancances entre els professionals en l'exercici lliure de la professió i per això s'havia plantejat en més d'una ocasió dur-lo a terme.

  Adjunt remetem la circular informativa i el model de sol·licitud de matrícula. Creiem que hem aconseguit un preu raonable per a col·legiats i podem dir amb tota seguretat que l'equip formador té una llarga i acreditada experiència en aquest tipus d'instal·lacions i més en formació.

  El termini de matrícula està previst sigui entre el dilluns 9 de gener i el 3 de febrer per iniciar el curs el 13 de febrer. Estant prevista una segona edició en cas que es completin les places previstes en aquesta primera edició.

  Esperem que sigui del grat dels nostres companys.

  Consejo Superior CITME

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.