• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimarts, 13 Desembre 2016 11:12

    Curs geològic i miner per la Comunitat Murciana (II)

    Informació complementaria

    MATRÍCULA

    Cal fer la matrícula el més aviat possible al CDL. Cal fer la matrícula a ww.cdl.cat. En fer-la, cal recordar que els membres de l´APECT, SEDPGYM, SIGMADOT i CPG - SGE. tenen reducció de preu i són equibvalents a les quotes de les persones col·legiades. En estudi fer el mateix amb els socis del GMP i als col·legiats del COLGEOCAT i del COETGME. En tot cas, els membres d´aquests col·lectius, al moment de fer la matícula, cal trucar al 933170428

     

    ALLOTJAMENT I TRANSPORT EN MINIBUS DRANT EL CURSET

    Per d´altra banda, de cara a l´allotjament i als serveis de transport durant el curset, cal entrar en contacte amb l´empresa DAUCAT, Serveis Turístics de Catalunya. Tot això serà al preu de 394 euros. Tot ho trobareu (en català):

    https://www.daucat.cat/ca/curs-geologico-miner-murcia/

    <https://www.daucat.cat/ca/curs-geologico-miner-murcia/>

    En castellà: https://www.daucat.cat/es/curso-geologico-minero-murcia/

    <https://www.daucat.cat/es/curso-geologico-minero-murcia/>

     

    INFORMACIÓ SOBRE EL CURSET

    Aquest curs forma part dels CURSOS D´HIVERN del CDL. A més a més te el recolçament del Museu de Geologia de la UPC, de la SEDPGYM i de SIGMADOT.

     

    S'adjunta document informatiu.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.