• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Diumenge, 11 Desembre 2016 13:36

    Alta en els butlletins del col·legi

    Tutorial per l'ús, l'alta i baixa dels butlletins periòdics del COETGME.

    Una part fonamental en la implantació de les xarxes a les organitzacions és la comunicació. Amb aquesta premisa s'ha desenvolupat, a partir dels 2 anteriors existents, i vinculats ara a la web del col·legi, quatre butlletins amb continguts específics, en català i castellà i facilitant la gestió de cadascún dels subscriptors.

    Aquests butlletins es complementaran amb el servei de noticies de la web i els butlletins puntuals que el col·legi enviarà per raons motivades.

     

    Els quatre butlletins preparats són;

    - Butlletí legal.

    - Butlletí de notícies de la web.

    - Butlletí amb ofertes formatives.

    - Butlletí de la borsa de treball.

     

    Captura02.PNG

     

    Cadascuna d'aquestes publicacions serà generada automàticament des del servidor MAILCHIMP de forma setmanal i sempre que hi hagi contingut nou de l'interès específic de cadascuna.

    - Butlletí legal.                                           DILLUNS i DIVENDRES

    - Butlletí de notícies de la web.                     DIMECRES

    - Butlletí amb ofertes formatives.                 DIJOUS

    - Butlletí de la borsa de treball.                    DIMARTS

     

    La gestió d'inscripcions i baixes de cadascún d'aquests butlletins és lliure (també per a no col·legiats) des de la secció CIUTADANIA / Butlletins del col·legi. Pel cas de subscriptors no col·legiats aquests no podran accerdir a la totalitat dels articles mantenint els privilegis que el company adquireix al participar del col·legi.

     

    Captura03.PNG

     

    Pel moment, els butlletins de BORSA DE TREBALL i FORMACIÓ no es troben actius pel que, malgrat poder-se gestionar l'alta i la baixa de subscripció, encara no s'envien butlletins. No obstant, totes aqueslles persones interessades poden ja donar-se d'alta i així, en el moment d'arrencada, ja serà informats amb la recepció del primer butlletí de la matèria.

    Cal afegir també que amb la reorganització de continguts i nova gestió dels enviaments massius us demanem que, per aquells col·legiats que ara mateix no reben els butlletins legals i del col·legi, procedeixin a realitzar l'alta de subscriptor al butlletí a través de l'aplicatiu que trobareu a CIUTADANIA / Butlletins del col·legi.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.