Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 21 abril 2016 11:06

Gestió empresarial per a treballadors autònoms (30 hores)

Benvolguts companys,
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el nostre Col·legi ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats a treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.
A causa que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs trucant a la Secretaria del Col·legi (tel. 93.215.13.59) o per mail al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per formalitzar la inscripció és imprescindible aportar els següents documents:
1. Annex I tot emplenat i signat en bolígraf BLAU. Fitxa inscripció aquí
https://www.egaraformacio.com/Documents/Annex1.pdf (copia i enganxa al navegador.)
2. Fotocòpia DNI
3. Fotocòpia nòmina o rebut d'autònoms del mes anterior a la data d'inici del curs. Si la persona està a l'atur ens ha d'enviar full DARDO actualitzat.

NOTA IMPORTANT: aquesta documentació es pot enviar escanejada al col·legi per formalitzar la inscripció, però el primer dia de curs cal que la porti en paper

Gestió empresarial per a treballadors autònoms (30 hores)
Dates: Dies 10,12,24,26 de maig i 7,9 de juny
Horari: 16: 00-21: 00 hores.
Lloc: Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'activitat Física i l'Esport de Catalunya (INEFC). Avinguda de l'Estadi, nº12 (08038 Barcelona)

CURS NOMÉS PER A COL·LEGIATS
Inscripció per estricte ordre de recepció a l'empresa gestora.
Data límit d'inscripció; 2 de Maig

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.