• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 16 Desembre 2022 16:59

    Celebració de Santa Barbara 2022

    Vegeu les fotos de l'acte si cliqueu aquí.

    Tots els actes fotografiats al canal de flickr del col·legi.

    El propassat 3 de desembre varem celebrar la diada de la nostra patrona al  Restaurant La Barca del Salamanca de Barcelona.

    Aquest acte va servir per retrobar-nos, coneixer els nous companys (22 anys la incorporació més jove!!), reconeixer els anys de treball als una mica més veterans (25 anys de col·legiació) i homenatjar encara més els que porten ja deu lustres amb nosaltres (50 anys col·legiats). I fer networking!. S'entregaren les plaques de 25 anys de col·legiació i la insignia d’or del Col·legi a més a més d’una làmpada minera als col·legiats que porten 50 anys al Col·legi.

    Esperem poder veure a més gent el pròxim any per a la celebració de la nostra patrona, Santa Bàrbara, poder recordar batalletes i crear nous records!

    Entreu al flickr i veureu les fotos de l'entrega dels records i les de tots els altres actes del col·legi.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.