• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    lean construction Barcelona 2018

    A principis de 2015, amb l’organització de la Conferència LIPS2015, el ITeC amb la col·laboració de Bimetric i el suport d’administracions públiques com a Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i una sèrie de patrocinadors privats com Comsa, Aquambiente, ASG i Vopi4, es va iniciar el projecte de divulgació de l’aplicació dels principis del pensament Lean en el sector de la construcció.

    Captura de pantalla 2018-04-03 a les 12.14.17.png

    Així mateix, l’ITeC impulsa la Comissió Construïm el Futur, que compta amb més de 40 entitats públiques i privades, amb l’objectiu de promoure l’adopció dels principis Lean i la metodologia GIM com a motors de canvi i modernització del sector.

    La celebració de la Jornada Lean Barcelona 2016Last Planner System i la bona valoració rebuda per part dels assistents a la Jornada Lean Barcelona 2017: Experiències d’aplicació de Lean, celebrada el passat mes d’octubre, està consolidant l’esdeveniment anual de Lean Construction Barcelona by ITeC com una cita obligada del sector per conèixer els avanços en l’aplicació dels principis i les tècniques Lean en la construcció.

    Seguint amb el projecte de divulgació, la propera edició de la jornada, que se celebrarà el 8 de maig de 2018, tindrà com a objectiu difondre tècniques Lean específiques per a la millora dels procediments de gestió dels processos productius i organitzatius en empreses del sector de la construcció i la rehabilitació.

    Tenint en compte les propostes rebudes en l’edició anterior, aquesta edició presenta la novetat de l’ampliació de l’àmbit d’activitat Lean a Hispanoamèrica, un àrea econòmica que es perfila com un motor emergent i de gran dinamisme en el sector.

    En aquesta jornada es presentaran també els resultats obtinguts de la realització de l’inventari d’actuacions Lean desenvolupades al país des dels seus inicis allà per l’any 2013. El procés de recopilar tota la informació segueix obert.

    Detalls de l'activitat

    Inici 08/05/2018
    Finalització 08/05/2018

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.