Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 11 Mai 2022 15:43

Inscriu-te a la Trobada de la Mineria i l'Energia 2022!

Després de l'obligat parèntesi de dos anys, el COETGME torna a organitzar la tan esperada Trobada de la Mineria i l'Energia, punt d'unió entre col·legiats, empreses i administració.

Aquesta nova edició de la Trobada girarà entorn als reptes que representa la transició econòmica i energètica cap a un món descarbonitzat i digital, que requereix la utilització intensiva de matèries primeres i en la qual els Enginyers Tècnics de Mines hem de jugar un paper fonamental.

Sota el lema “Matèries primeres a Catalunya: estratègia de futur”, el pròxim 16 de juny a la Sala Àgora del CosmoCaixa analitzarem des de diversos punts de vista, els efectes que comporten l'actual crisi de matèries primeres i posarem la primera pedra per establir les bases de l'estratègia catalana sobre aquesta problemàtica.

Les inscripcions ja estan obertes i us podeu apuntar a la jornada a través del següent formulari: https://forms.gle/6njxLgLMabi86X6R6

Podeu descarregar-vos el programa en el següent enllaç. 

Us hi esperem!

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.