Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 13 Desembre 2022 19:35

Revista Energía&Minas 2022

El Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos de Minas y Grados en Minas y Energia ha publicat el número 18 de la seva revista especialitzada “ENERGIA&MINAS”.

Podeu accedir al visor online a través del següent enllaç: issuu.com/revista_energ_a_y_minas_18 (***)

Us recordem que el contingut de la revista del Consejo es fa a través de les aportacions que realitzen els diferents Col·legis Tècnics de Mines de tot l’Estat. La revista és anual, té una tirada digital que arriba a més de 10 mil lectors i es fan diversos centenars d’exemplars en paper, que s’envien a les administracions i empreses més importants del sector.

Si teniu algun treball o investigació que pot ser d’interès pel col·lectiu, per les administracions o empreses del sector podeu participar i enviar la vostra publicació. A les últimes pàgines de la revista trobareu les pautes que han de tenir tots els escrits per poder ser publicats. En aquest cas hi podreu trobar un article que presenta un projecte d'un company del nostre col·legi, el GeDoForM, un aplicatiu pensat per fer la vida més senzilla al director facultatiu. El trobareu a la pàgina 56.

Finalment, us recordem que al compte d'Issuu del COETGME trobareu aquesta i moltes altres publicacions que poden ser del vostre interès.

 

 

(***) Al ISSUU (PUNXEU AQUÍ) del coetgme tenim totes les publicacions d'interès pels companys, pròpies i d'altres ens, sempre amb la voluntat de mantenir a l'abast informació que pot ser molt valuosa pel col·legiat.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.