• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 05 abril 2019 02:00

    Passejades pel patrimoni miner de Girona

    Nota de premsa

    El diumenge 31 de març, organizat per la Delegació a Girona del nostre Col•legi (COETGME)  es va realizar una visita a les antigues pedreres, tallers de picapedrers i fabriques de calç de l’entorn urbà, amb una alta participació de persones interessades a conèixer el ric Patrimoni Miner existent i actualment protegit. 
    Cosa que les va permetre entendre que gràcies a aquelles activitats, es va desenvolupar l’urbanisme i el comerç de la la ciutat.
     

    Diumenge passat,  la Delegació a Girona del col·legi va organitzar una caminada per visitar diversos espais que tenen a veure amb el patrimoni i els recursos geològic-miners del municipi de Caldes de Malavella (Girona). 

    Hi van assistir unes 20 persones, que ens vam trobar a l’estació del tren sobre les 8.30 hores, ruta circular pel municipi, aturant-nos en diversos llocs d’interès.

     
    Visiteu l'àlbum de la sortida

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.