Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 11 Octubre 2018 11:20

Curs de pèrits judicials

Termini de matrícula obert.

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada durà a terme els dies 13 i 15 de novembre de 16  a 19 h un curs de formació general per a perits judicials Girona (Palau de Justícia, Plaza Josep María Lidón Corbi, núm. 1, 17001 , Girona).

El termini per a fer la inscripció és del 10 al 28 d’octubre de 2018 (ambdós inclosos). Un cop inscrits a la formació i feta la selecció, s’enviarà un correu electrònic a les persones que hagin estat admeses a la formació.

A l'enllaç s'adjunta el programa i la butlleta d’inscripció per tal que en tinguin coneixement els professionals que actuen com a perits judicials.

També es pot trobar tota la informació aquí.

Agrairan des de Justícia no rebre sol·licituds fora de termini com ha passat en d'altres convocatories.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en amb Patricia Rafael al telèfon 93 829 30 46  (ext. 1212) o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.