Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 11 Octubre 2018 10:29

#mallorca

9 d'octubre 2018

La Junta de Gobierno del Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos y Graduados en Minas y Energía de Catalunya i Baleares quiere expresar sus condolencias a todos los familiares  y amigos de los fallecidos en las terribles inundaciones registradas el pasado martes  9 de octubre en la localidad de Sant Llorenç des Cardassar.

Agradecer también a todas las fuerzas de seguridad del Estado, personal sanitario, protección civil y voluntarios por la labor desempeñada en ayuda a los afectados.

 

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Graduats en Mines i Energia de Catalunya i Balears vol expressar el seu condol a tots els familiars i amics dels morts en les terribles inundacions registrades dimarts passat 9 d'octubre a la localitat de Sant Llorenç des Cardassar.

Així mateix desitja una ràpida recuperació dels ferits i el restabliment de la normalitat de les zones afectades.

Agrair també a totes les forces de seguretat de l'Estat, personal sanitari, protecció civil i voluntaris per la labor exercida en ajuda als afectats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.