Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 31 Mai 2018 09:32

Formació Ambiental

Conveni amb el COAMB

D'acord amb l'acord que el nostre col·legi manté amb el Col·legi d'Ambientòlegs per mitjà del qual podem optar a les formacions que organitzen a un preu reduit us traslladem les accions que poden ser del vostre interès. No obstant podeu consultar la seva web per veure les altres activitats programades.

Per poder beneficiar-se de l'acord cal que us poseu en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us idicarem com fer-ho.

En aquests moments en cartera ofereixen entre d'altres;

 

 

Píndola de medi ambient: com tramitar llicències i autoritzacions ambientals

Amb la tercera “Píndola de medi ambient” que us proposem enguany des del COAMB, pretenem oferir-vos aquells aspectes bàsics necessaris per enfrontar-vos a la gestió d’autoritzacions i llicències ambientals, des del marc legal  a la redacció de la documentació per sol·licitar autoritzacions i llicències ambientals, incloent exemples pràctics.
La píndola s’adreça a recent titulats/ades que encara no hagin gestionat llicències o autoritzacions ambientals, així com a professionals que necessitin actualitzar-se o repassar conceptes.

18 de juny
De 16 a 18 h
Barcelona
Més informació

 

 

Curs d'Avaluació Ambiental Estratègica  

Aquesta formació de 12 hores està enfocada a la vessant més pràctica de l’avaluació ambiental de plans i programes.

S’hi tractaran primer alguns dels vectors ambientals que juguen un paper més rellevant en el procediment d’avaluació ambiental (conservació de la biodiversitat, aspectes paisatgístics, adaptació al canvi climàtic) i posteriorment es treballarà l’anàlisi d’alternatives. Finalment, s’il·lustraran els conceptes i eines exposades durant el curs mitjançant diversos casos pràctics.

5, 12 i 20 de març
De 9:30 a 14 h
Barcelona

(160€ pels nostres col·legiats)

Més informació

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.