Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dijous, 03 Mai 2018 08:27

  Visita instal·lacions MAXAM

  23 de març de 2018

  Visita tècnica d'estudiants i futurs companys a les instal·lacions de MAXAM a Torres de Segre.

  El passat dia 23 d’abril, una part dels alumnes d’enginyeria minera de la UPC-Manresa van visitar les instal·lacions de MAXAM a Torres de Segre,  on aquesta empresa disposa d’un  dipòsit d’explosius i una planta de fabricació d’explosiu anfo.  Els alumnes van ser acompanyats pel professor de l’assignatura d’explosius i vicedegà del Col.legi,  Eduard Cámara. La visita va ser guiada pel nostre company Miquel Esteve, que va explicar detalladament als alumnes tot el procés de fabricació d’anfo, el sistema de traçabilitat d’explosius, i va mostrar als alumnes els diferents tipus d’explosius i sistemes d’iniciació emmagatzemats. Volem agrair al company Miquel Esteve i a MAXAM les facilitats donades per aquesta visita.

   
  La sortida va ser coorganitzada per la UPC, MAXAM i el COETGME.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.