• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 11 abril 2018 15:56

    Tècnic titulat en activitats extractives d'exterior

    Formació de 20h

     El COETGME, a partir de la subvenció aconseguida del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, està configurant una campanya formativa arreu del territori català i balear per tal de poder oferir a tot aquell col·legiat (de forma gratuita pel col·legiat) que exerceixi com a "tècnic titulat d'exterior" la formació bàsica inicial de 20 hores que emana de la ITC 02,1,02.

    Captura de pantalla 2018 03 20 a les 18.18.51

    Per tal de determinar les millors ubicacions el COETGME obre en aquest moment una preinscripció amb la qual s'ajudarà per decidir les ubicacions on fer aquesta campanya.

    Accediu aquí al formulari de pre inscripció

     


    El COTGME ha aconseguit una subvenció per organitzar formació de 20 hores pels tècnics del nostre àmbit a realitzar en els propers 5 mesos. Aquesta subvenció és pròpia, és a dir, no prové del Consejo Superior així com tampoc l'ha aconseguit cap altre col·legi germà.

    Les convocatòries s'obriran, exclusivament, en els emplaçaments on es superin les 10 preinscripcions. Les persones que es quedin sense l'emplaçament escollit seran reconduïdes a altres ubicacions.
    Prevaldrà diversificar ubicacions abans de repetir-ne cap.

    Les places són limitades, per això és important la preinscripció. Alhora, i en cas de superar aforaments, es respectarà l'ordre de preinscripció.

    L'horari escollit serà només de referència alhora de dissenyar l'acció formativa.

    Aquesta acció formativa és vàlida per col·legiats adscrits al col·legi residents a Catalunya o a les Balears. En cas de quedar places el col·legi es reserva la opció obrir-lo a companys d'altres col·legis.

    Aquests cursos estan oberts a professionals en actiu, siguin autònoms o treballadors per compte de tercers (adscrits al règim general de la seguretat social). Alhora, hi ha dues places per companys en atur a cada ubicació, si aquest és el vostre cas no trigueu en fer la preinscripció.

    D'acord amb això tot aquell company que desitgi beneficiar-se d'aquesta cal que s'inscrigui en aquest formulari.

    Aquesta campanya és de FORMACIÓ MÍNIMA OBLIGATÒRIA, per la qual cosa qui ja hagi cursat la formació de 20 hores en el passat li correspon acollir-se a la campanya d'"actualització i reciclatge" que el COETGME ha convocat en paral·lel.


     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.