Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 28 Febrer 2018 11:38

V Congrés Nacional d'Àrids

Descomptes per col·legiats

El nostre col·legi, amb el recolzament del Consejo Superior, ha aconseguit tancar un acord amb la Federación de Áridos, entitat que aglutina "(...) en l'actualitat a prop de 750 empreses i 1.000 explotacions d'àrids de totes les Comunitats Autònomes, i és, sens dubte, la Federació més representativa de la mineria espanyola, i el sector més important quant a volum de producció, nombre d'explotacions i ocupació total generada, directe més indirecte." segons les seves paraules (font: FDA.es), pel qual els nostres companys colÇ·legiats poden accedir al V CONGRÉS NACIONAL d'ÀRIDS amb les mateixes condicions que qualsevol membre de les entitats associades a la FdA.

 

Les tarifes per les quals ens podem beneficiar són les següents (MIEMBROS);

Captura de pantalla 2018-02-28 a les 11.47.38.png

Per procedir amb la inscripció com a col·legiat cal que primer envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i des d'aquí us indicarem com procedir amb la inscripció com a col·legiat.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.