Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 20 Febrer 2018 10:25

Reciclatge Director Facultatiu

Convocatòria 21/03/2018

 El col·legi està preparant la primera convocatòria del que es preveu que pugui ser una activitat formativa a mantenir per a l'actualització de la formació rebuda fa uns anys en virtud d'una subvenció aconseguida per part del nostre Consejo Superior.

En aquest cas, donat que no hi ha aquest recolzament econòmic, el col·legi ha trobat els mencanismes per facilitar la inscripció dels companys, especialment els que treballen adscrits en el règim general de la seguretat soicial. Aquest fet és degut a que el col·legi ofereix amb el mateix la possibilitat de que l'empresa es bonifiqui el cost del curs a través de FUNDAE (antiga TRIPARTITA).

El dia escollit serà el 21 de març, amb l'horari de 8,30 a 14;00 h.

 

Es crearà en breu un event amb les dades del curs a la secció d'activitats de la web, ho podeu trobar també a l'agenda, la portada del web i si cliqueu a l'enllaç trobareu més informació al respecte.

Les inscripcions es realitzaran al mateix web i es respectarà rigorosament l'ordre d'inscripció. 

 

Per ampliar informació;

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fitxa del curs i inscripcions aquí

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.