Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 10 Gener 2018 09:24

Curs "Instamaps avançat"

24/01/18. Tremp

 

 L'ICGC convida als Enginyers Tècnics i Graduats en Mines i Energia al curs " Instamaps avançat " que es farà el dimecres 24 de gener de 2018, d'11.00 a 13.00 hores. 

Presentació i objectius 

Instamaps és una plataforma web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i també de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials. 

El curs "Instamaps avançat" és la continuació del curs "Instamaps bàsic", que es va fer el 31 de maig de 2017. En aquest nou curs s'aprofundirà en aspectes més específics de l'eina, realitzant 4 mapes concrets que permetran mostrar els detalls de funcionament, contemplant una bona estona per a les preguntes dels usuaris: 

  • Mapa 1. En base a la creació i ús de geoinformació per part de l'usuari.
  • Mapa 2. En base a les possibilitats avançades d'estilització.
  • Mapa 3. En base a l'ús d'eines geomètriques.
  • Mapa 4. En base al treball a partir de les dades al núvol.


Lloc: Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus. Passeig de Pompeu Fabra, 21. 25620 Tremp (mapa ). 

Data i hora: dimecres 24 de gener de 2018, d'11.00 a 13.00 hores. 

Inscripció: L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible. 

Inscripció
 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.