Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 20 Desembre 2017 13:42

Josep Maria Mata i Perelló, Premi Carmina Virgili 2017

Guardó al Geòleg de l'Any 2017.

font: colgeocat.cat

Divendres 15 de desembre, al Sopar de Nadal del COLGEOCAT, es lliurà el Premi Carmina Virgili, que porta aquest nom en honor i homenatge a la nostra companya la Dra. Carmina Virgili i Rodon (1927-2014). 

Amb aquest premi, COLGEOCAT atorga un reconeixement especial a un professional de la Geologia que es considera que ha desenvolupat una tasca remarcable al llarg de la seva carrera envers la Geologia, o que ha realitzat una activitat destacable durant l’any amb un impacte significatiu en la professió

El premi al geòleg de l'any 2017 s'entregarà al nostre company Josep Maria Mata i Perelló, per la seva extensa exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca de divulgació de la geologia i de la mineralogia, especialment.

Destacar que enguany el XVII Congrés Internacional sobre Patrimoni Geològic i Miner, celebrat a la ciutat d'Almadén (Ciutat Real), a l'Escola d'Enginyeria Minera i Industrial, de la Universitat de Castella-La Manxa, del 21 al 24 de setembre del 2017, ha rendit homenatge a en Josep Maria Mata.

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.