Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 01 Setembre 2017 17:41

I Congrés de Patrimoni Miner i de la Història de la Geologia i la Mineria a Catalunya

Maig 2018. Es busquen congressites.

El COETGME participa amb el SEDPGYM en la organització del I Congrés de Patrimoni Miner i de la Història de la Geologia i la Mineria a Catalunya

Durant molts anys s´han estat organitzant diferents congressos sobre el Patrimoni Geològic i Miner. Organitzats sempre des de la SEDPGYM (Sociedad espanyola para la Defensa del Patrimonio Geològico y Minero) Ara, arriba el moment d´organitzar un Congrés d´aquests tipus a Catalunya.

Amb aquesta intenció, diverses organitzacions s´han aplegat per fer aquest congrés conjuntament.

Durant la realització d´aquest Congrés es retrà un homenatge a un gran personatge de de la Geologia i de la Mineria de Catalunya (i també de l´arqueologia, Espeleologia, Paleontologia); concretament de LLUIS MARIÀ VIDAL i CARRERAS.

 

Es doncs en motiu d'aquest congrés que s'obren les portes a especialistes del sector geològic i miner a presentar ponències amb aquells estudis o recerques que haguin fet al voltant de la geologia i el patrimoni miner els ultims anys; jaciments oblidats, antigues pedreres romanes, recursos descartats per excessius costos, poligons miners, estructures finançades o executades per l'explotació de la mineria, recursos miners convertits a turistics, la protecció del patrimoni miner a Catalunya....  aquests són alguns dels molts temes que es podrien plantejar. Per axò el col·legi convida a tots aquells companys que tinguin coses a dir a participar-hi en forma de ponència.

Doncs si sou la persona adecuada poseu-vos en contacte amb el col·legi al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us expliuquem què heu de fer.

 

Entitats promocionants.

GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL

GEOPARC DE LA CONCA DE TREMP I DEL MONTSEC

COL·LEGI OFICIAL DE L´ENGINYERIA TÈCNICA MINERA

COL·LEGI OFICIAL D´ENGINYERS DE MINES DEL NE

COL:LEGI DE GEÒLEGS DE CATATALUNYA

CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA

AMICS DEL MUSEU DL SEMINARI DE BARCELONA

ATENEU DE BARCELONA

INSTITUT D¨ESTUDIS ILERDENCS

SEDPGYM (Sociedad Española para a Defensa del Patrimonio Geológico y Minero)

SIGMADOT (Ass. Internacional de Geologia i Mineria Ambiental)

COMISSIÓ DE PROTECCIÓ DE L´AVENC MONTSERRAT UBACH

GRUP MINERALÒGIC CATALÀ

FEDERACIÓ CATALANA D´ESPELEOLOGIA

CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÈS

AJUNTAMENT DE VILANOVA DE MEIÀ

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.