• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimarts, 01 Agost 2017 12:08

    Estudi comparatiu dels preus de l'energia a Europa

    Publicat per l'ICAEN

     L'ICAEN ofereix a la seva web un estudi comparatiu dels preus de l’energia a Europa per a l’energia elèctrica, el gas natural i els productes petrolífers líquids.

    Les dades referents a l’energia elèctrica i el gas natural provenen d’EUROSTAT i les dades corresponents als productes petrolífers líquids provenen de la publicació setmanal de la Comissió Europea Oil Bulletin.

    A la web s'hi recull també els preus regulats del sector elèctric i del gas natural (tarifes i tarifes d'accés o peatges), així com els preus màxims de venda de gasos liquats del petroli (propà i butà).

    També s'hi inclouen els preus horaris finals mitjos de venda del mercat d'electricitat en el sistema elèctric espanyol (pool elèctric), per al conjunt de la demanda nacional, per a les distribuïdores/comercialitzadores d'últim recurs, i per al conjunt de comercialitzadores i consumidors directes a mercat lliure, així com els preus mitjans de venda de combustibles líquids a Espanya i a Catalunya (preus liberalitzats) i cotitzacions del cru als mercats internacionals.

    Aquests preus s'actualitzen mensualment o quan es produeixen canvis substancials en algun dels apartats.

     

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.