Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 22 Juliol 2017 11:16

S'adjudiquen les obres de millora de la C-17

Els treballs tenen un pressupost d’1,2 milions d’euros.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora del ferm de la C-17, entre Centelles i Seva (Osona) per 1.210.000 euros. Els treballs, que es duran a terme en un tram de mig quilòmetre, consistiran en el reforç del paviment i reconstrucció de cunetes. Les obres començaran al mes d’agost, quan el trànsit a la C-17 és més reduït, i tenen un termini d’execució de 4 mesos.

Els treballs es duran a terme entre el punt quilomètric 43+050 i el 43+550 i consistiran en tasques de fresat i repavimentació, així com de construcció de cunetes, reparació de tubs de drenatge i substitució de trams de barrera de contenció, principalment de la situada a la mitjana. Durant les obres caldrà efectuaran també millores de l'estabilitat dels talussos mitjançant l’execució d’ancoratges i sistemes de drenatge.
FONT: gencat.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.