• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish
    Divendres, 02 Juny 2017 16:58

    Pòlisses avantatjoses als companys col·legiats

    Productes i serveis al col·legiat

     El col·legi posa a l'abast del col·legiat a través del Consejo Superior de Colegios de Ingenieros y Grado de Minas de España uns interessats productes de salut.

    El primer és un producte especial per a majors de 60 anys. És un producte pioner, sense qüestionari de salut i on tothom major de 60 anys pot contractar-lo, si així ho desitja. El preu és molt competitiu i ofereix les cobertures que realment es demanen a aqueta edat.

    El segon, el producte d'assistència sanitària, és un producte amb condicions especials per al nostre col·lectiu, que portem comercialitzant des de fa temps amb Mapfre. És important saber que en aquest moment hi ha una campanya especial per a nous clients de pòlisses. Si es contracta l'assegurança durant els mesos de juny i juliol, amb la cobertura addicional dental, Mapfre els tornarà a final d'any 25 € per assegurat, que equival  al cost de la cobertura dental.

    Consulteu els díptics adjunts.

    Adartia +60.jpg

     

    Ingenieros Técnicos de Minas 002.jpg

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.