• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

ACTUALITAT

Divendres, 02 Juny 2017 14:52

La responsabilitat dels accidents laborals a les obres

Dimecres 14 de juny a les 17h

El CAATEEB, en el marc del Congrés de les Professions de la Intercol·legial ha ortganitzat la SESSIÓ SOBRE LA RESPONSABILITAT DELS ACCIDENTS LABORALS EN LES OBRES el proper dimecres 14 de juny a les 17h. en la seu del Col·legi d'Aparelladors al c/ Bon Pastor, 5 (sala d’actes)

Es tracta d’una sessió informativa sobre la responsabilitat derivada dels accidents laborals en obres, que afecta als tècnics, com a directors facultatius, coordinadors de seguretat i salut, caps d’obra i altres funcions. En particular, es presentarà el nou barem per calcular les indemnitzacions per lesions personals i morts, que pot comportar un encariment d’aquestes, a càrrec de Sergi Mercé, advocat penalista expert en construcció.  A més, es comptarà amb representants de l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, de la Inspecció de Treball i del Gremi dels Constructors.

 

 Data: Dimecres 4 de juny a les 17h

Horari: 17h – 13:30h 

Lloc: Sala d’actes de la seu del Col·legi d'Aparelladors al c/ Bon Pastor, 5, Barcelona.

Organitza: CAATEEB

 

Enllaç al programa;

http://www.apabcn.cat/ca_es/agenda/Pagines/Sessio-de-debat-sobre-accidents-laborals.aspx

 

Inscripcions: 

L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s en línia mitjançant el formulari que els interessats trobaran en el mateix programa de la sessió.

 

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.