Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dijous, 11 Mai 2017 20:37

  Acte de Graduació

  Escola de Camins

  El passat 4 de maig de 2017 el nostre Degà, en representació del Col·legi, va assistir a l’Acte Acadèmic de Graduació del curs 2015-2016 dels egresats a l’Escola de Camins de la UPC.

  Durant l’Acte va tenir l’honor de donar la benvinguda als nous titulats en el Grau d’Enginyeria Geològica, que com sabeu poden formar part del nostre Col·legi doncs disposen ja de les atribucions pròpies de l’Enginyer Tècnic de Mines en l’especialitat de sondejos i prospeccions.

  L’acte va ser dirigit pel Director de l’Escola de Camins, el Sr. Pedro Díez, acompanyat de la Vicerectora de Transferència de Coneixement de la UPC, Sra. Esther Real i el Sr. Fernando Echegaray, Director de Red de Aeropuertos de Aena, qui pronuncià el discurs de benvinguda als nous titulats.

  Com ja és habitual, l’edifici Vèrtex de la UPC on es va dur a terme l’acte, oferia un ple de gom a gom amb la presència d’un centenar de titulats de les diferents especialitats que s’imparteixen a l’Escola, a més de molts familiars que van voler ser-hi presents.

  La coral d’Arquitectura va amenitzar l’Acte d’aquesta edició interpretant diferents temes musicals en els diversos moments de la jornada.

  Des del COETGME, felicitem efusivament als nous companys de professió titulats i els convidem a participar i gaudir del nostre col·lectiu. Enhorabona !!!!

  Mitjà

  {be/-Mkh3naMxh0remote}https://youtu.be/-Mkh3naMxh0{/be/-Mkh3naMxh0remote}

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.