• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

ACTUALITAT

Dimecres, 22 Març 2017 11:42

Taller: Drons, noves tecnologies i pòlisses RC Destacats

Taller de DRONS i RC. ALERTA, CANVI DE DATA!

MAPFRE ofereix amb aquest taller informació bàsica al voltant de les cobertures mínimes que cal contractar en materia de RC a aquelles activitats i professionals que de forma directa o indirecta treballin amb noves tecnologies. Es posarà especial atenció als DRONS i a les seves prescripcions específiques així com també a l'àmpli món de les dades a internet, la seva pèrdua/robatori i les responsabilitats que se'n deriven, els CIBERATACS.

Aquesta jornada però pretén ser àgil i amena i per això es donarà importància a l'exemplificació de les matèries exposades.

Gratuit per als col·legiats

Més detalls sobre l'acte com el contingut, la data, els horaris i el lloc a l'arxiu adjunt al peu de la notícia.

 

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.