• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 24 Febrer 2017 20:03

    Declaració institucional 8 de març 2017

    Dia internacional de les Dones

    Aquest 2017, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de la Condició Jurídica i Social de les Dones de Nacions Unides ha convingut com a tema de treball prioritari l’apoderament econòmic de les dones en el mercat de treball,  un entorn sotmès a constants canvis.

    Amb aquest cartell posem de manifest que corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Volem que Catalunya estigui al capdavant en la lluita per la igualtat efectiva de dones i homes en la vida familiar, política, social, comunitària, econòmica i cultural.

    Esperem que compartiu aquest cartell i que en feu la màxima difusió entre les persones i entitats amb qui us relacioneu per tal de fer arribar aquest necessari missatge al conjunt de la societat i a tots els racons del país. #Corregirladesigualtat és responsabilitat de tothom.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.