Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Divendres, 24 Febrer 2017 18:55

  Nit de les telecomunicacions

  Nota de premsa

  El passat 23 de febrer de 2017, el nostre Degà va assistir a la 22ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF).

  En representació del nostre Col·legi, es va aprofitar l’acte per fer una trobada informal per compartir problemes comuns, amb diferents degans de Col·legis Professionals de diverses especialitats d’enginyeries tècniques.

  Tenim molt clar, que en els actuals moments pels que està passant el món col·legial, hem de treballar conjuntament amb aquells col·legis i/o associacions per a resoldre bona part dels problemes que tots estem patint i que de forma individual serà molt complicat resoldre. En resum, la unió fa la força, i especialment davant de l’administració, el que diferents col·legis professionals anem a una ens dona una visibilitat que cal aprofitar.

   

  Imagen_2.png

   

  Foto de família amb el Honorable Conseller d’Interior de la Generalitat de Cataunya, Sr. Jordi Jané i Guasch.

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.