• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

ACTUALITAT

Dimarts, 10 Gener 2017 17:05

Càlcul, Disseny i Manteniments d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió aplicat a l'Activitat Minera

Tal com es va anunciar en el darrer Ple del Consell està preparat un nou curs de formació a la plataforma del Consell General, aquest cop d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió aplicat a l'Activitat Minera.

Com comprovareu es tracta d'un curs "On Line" amb classes pràctiques enfocades al Càlcul, Disseny i Manteniments d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió.
Temàtica que com tots sabem sol haver certes mancances entre els professionals en l'exercici lliure de la professió i per això s'havia plantejat en més d'una ocasió dur-lo a terme.

Adjunt remetem la circular informativa i el model de sol·licitud de matrícula. Creiem que hem aconseguit un preu raonable per a col·legiats i podem dir amb tota seguretat que l'equip formador té una llarga i acreditada experiència en aquest tipus d'instal·lacions i més en formació.

El termini de matrícula està previst sigui entre el dilluns 9 de gener i el 3 de febrer per iniciar el curs el 13 de febrer. Estant prevista una segona edició en cas que es completin les places previstes en aquesta primera edició.

Esperem que sigui del grat dels nostres companys.

Consejo Superior CITME

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.