Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dijous, 22 Desembre 2016 16:30

  Curs geològic i miner per BURGOS

  CURS DE RECORREGUTS GEOLÒGICS, GEOGRÀFICS I AMBIENTALS PER LES TERRES DE BURGOS. Alhora, será un CURS DE RECORREGUTS CULTURALS

  CURS 172403 Curs de recorreguts geològics, geogràfics i ambientals per terres de Burgos

  DESCRIPCIÓ

  Curs intensiu de camp que es desenvoluparà per part de la província castellana de Burgos, amb la idea d´assolir un bon coneixement geològic d´aquests indrets de la península Ibèrica

  Els desplaçaments es faran en cotxes particulars. Les despeses de desplaçament i pernoctacions seran a càrrec dels participants. Cal portar calçat adequat i roba d'abric.

  El preu inclou l'assegurança en cas d'accident.

  Per a més informació 609540706 o <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  OBJECTIUS

  Coneixement de la geologia, i la geografia de les terres de Burgos

  CONTINGUTS

  Recorreguts per:

  - El projecte del geoparc de Las Loras

  - Zona petrolífera d’Ayulengo - Sargentes de La Lora

  - El cañon del riu Ebre

  - El cañon del riu Lobo

  - Ojo Gureña

  - Las Loras

  - La Laguna de Neira

  - Atapuerca

  - Museo de la Evolución Humana de Burgos

  - Sierra de la Demanda

  REQUISITS DE CERTIFICACIÓ

  Per obtenir la certificació caldrà assistir almenys a un 80% del curs i haver realitzat de manera satisfactòria les tasques d'aprofitament més amunt indicades.

  PROFESSORAT: Josep M. Mata, Jaume Vilaltella y Juan Carlo Utiel

  DIES: Del 9 (desplaçaments i parades pel camí) al 13 d abril. Total 30 h.

  PREU (inclou assegurança): col·legiats, 95 euros; no col·legiats, 175 euros El preu de 95 euros, trucant al CDL (93 317 0428) es aplicable als membres de SEDPGYM, SIGMADOT, AEPECT, GMM, COETGME

  NOTA IMPORTANT

  En acabar aquest curs, en farem un altre: CURS DE RECORREGUTS GEOLÒGICS, MINERS, MINERALÒGICS I CULTURALS PER BURGOS I LA RIOJA (SIERRA DE LA DEMANDA I SIERRA DE CAMEROS). Será fins al dia 16 d´abril. Es un curs del COLGEOCAT.

  En aquest, les persones inscrites al curs del CDL no tindran que pagar matrúcula. La resta, caldrà quepaguin una matrícula de 50 euros a SIGMADOS

  Properament, informarem ,és detalladament dels dos cursets, per separat

   

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.