• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

ACTUALITAT

Dijous, 22 Desembre 2016 16:30

Curs geològic i miner per BURGOS

CURS DE RECORREGUTS GEOLÒGICS, GEOGRÀFICS I AMBIENTALS PER LES TERRES DE BURGOS. Alhora, será un CURS DE RECORREGUTS CULTURALS

CURS 172403 Curs de recorreguts geològics, geogràfics i ambientals per terres de Burgos

DESCRIPCIÓ

Curs intensiu de camp que es desenvoluparà per part de la província castellana de Burgos, amb la idea d´assolir un bon coneixement geològic d´aquests indrets de la península Ibèrica

Els desplaçaments es faran en cotxes particulars. Les despeses de desplaçament i pernoctacions seran a càrrec dels participants. Cal portar calçat adequat i roba d'abric.

El preu inclou l'assegurança en cas d'accident.

Per a més informació 609540706 o <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

OBJECTIUS

Coneixement de la geologia, i la geografia de les terres de Burgos

CONTINGUTS

Recorreguts per:

- El projecte del geoparc de Las Loras

- Zona petrolífera d’Ayulengo - Sargentes de La Lora

- El cañon del riu Ebre

- El cañon del riu Lobo

- Ojo Gureña

- Las Loras

- La Laguna de Neira

- Atapuerca

- Museo de la Evolución Humana de Burgos

- Sierra de la Demanda

REQUISITS DE CERTIFICACIÓ

Per obtenir la certificació caldrà assistir almenys a un 80% del curs i haver realitzat de manera satisfactòria les tasques d'aprofitament més amunt indicades.

PROFESSORAT: Josep M. Mata, Jaume Vilaltella y Juan Carlo Utiel

DIES: Del 9 (desplaçaments i parades pel camí) al 13 d abril. Total 30 h.

PREU (inclou assegurança): col·legiats, 95 euros; no col·legiats, 175 euros El preu de 95 euros, trucant al CDL (93 317 0428) es aplicable als membres de SEDPGYM, SIGMADOT, AEPECT, GMM, COETGME

NOTA IMPORTANT

En acabar aquest curs, en farem un altre: CURS DE RECORREGUTS GEOLÒGICS, MINERS, MINERALÒGICS I CULTURALS PER BURGOS I LA RIOJA (SIERRA DE LA DEMANDA I SIERRA DE CAMEROS). Será fins al dia 16 d´abril. Es un curs del COLGEOCAT.

En aquest, les persones inscrites al curs del CDL no tindran que pagar matrúcula. La resta, caldrà quepaguin una matrícula de 50 euros a SIGMADOS

Properament, informarem ,és detalladament dels dos cursets, per separat

 

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.