• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

ACTUALITAT

Diumenge, 06 Novembre 2016 12:01

Diseny de Sistemes de Intercanvi Geotèrmic

El GEOPLAT,  plataforma tecnològica espanyola de geotèrmica, ha preparat pels propers dies 23 i 24 de novembre a Barcelona una nova edició del curs de formació oficial de GEOTRAINET-Geoplat: DISSENY DE SISTEMES D'INTERCANVI GEOTÈRMIC.

COLGEOCAT col·labora en aquesta ocasió amb ICAEN -Institut Català d'energia-, ICGC - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya - i UPC -Universitat de Catalunya-. El curs compta a més amb el suport de l'IDAE - Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme), IGME - Institut Geològic i Miner d'Espanya (Ministeri d'Economia i Competitivitat) i CEDEX - Centre d'Estudis i Experimentació d'Obres Públiques (Ministeri de Foment).
Aquesta formació oficial, que inclou els materials i el diploma acreditatiu oficial, està especialment adreçada a professionals de la climatització, l'enginyeria, l'arquitectura-edificació i les ciències de la terra, així com de les energies renovables i l'eficiència energètica.
 
Trobareu tots els detalls en el següent ENLLAÇ
 
Les inscripcions es poden gestionar a través del FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.
 
Per a qualsevol dubte o consulta contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Introdueix text a buscar

Escull la categoria de notícies

Propers events


Col·lectiu SalaMina

04/09/2017 17:00
Category:  Actes i activitats socials

Col·lectiu SalaMina

11/09/2017 17:00
Category:  Actes i activitats socials

Col·lectiu SalaMina

18/09/2017 17:00
Category:  Actes i activitats socials

Mòdul geotècnia (I)

20/09/2017 09:30
Category:  Formació

Col·lectiu SalaMina

25/09/2017 17:00
Category:  Actes i activitats socials

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.