Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Diumenge, 06 Novembre 2016 10:51

  Acte de graduació GRAU en MINES a MANRESA

  El passat divendres dia 4 de Novembre, al Museu de la Tècnica de Manresa, la EPSEM va celebrar l’Acte de Graduació de la promoció que enguany finalitza els seus estudis.

  El nostre Col·legi, un any més, va ser convidat a participar-hi i en aquesta ocasió va participar activament en l’ Acte.

  Sota la direcció de la Dra. Rosa Argelaguet com a amfitriona l’esdeveniment va comptar amb la presència de distingits representants de l’administració, com el Conseller dEmpresa i Coneixement Jordi Baiget, la regidora d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament, Mercè Rosich, en representació de la UPC, el delegat del rector i professor de l'EPSEM, Sebastià Vila i actuant com a padrí de la promoció, el Director General de recursos humans de Denso, Alfonso Menor.

  Per part del COETGME, va assistir-hi el nostre Degà, qui va poder dirigir unes paraules per felicitar tant als nous enginyers i enginyeres, com als professors per la seva feina i també a les families dels estudiants pel seu esforç, patiments i ajuda incondicional.

  Va aprofitar també el seu parlament per augurar una llarga vida professional minera als nostres nous companys i alhora va posar el Col·legi a la disposició de l’Escola per ajudar en el que es pugui per mantenir els estudis de Mines a Manresa.

  Trobareu les fotos i videos de l'event a les XXSS del col·legi.

  www.twitter.com/coetgme

  www.facebook.com/coetgme

  www.instagram.com/coetgme

  www.youtube.com

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.