• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 27 Octubre 2016 18:03

    Euroconstruct Barcelona

    D'acord AMB La informació rebuda, us adjuntem la nota de premsa sobre la conferència Euroconstruct Barcelona que es celebrarà el pròxim 24 i 25 de novembre.

    Després 11 anys, Barcelona torna a acollir la conferencia Euroconstruct sobre prospectiva del sector de la construcció. En aquesta trobada es presentaran les conclusions sobre l’estat del sector als 19 països membres de la xarxa Euroconstruct i s’exposaran les previsions a tres anys vista desglossades per país i submercats: edificació residencial i no residencial i enginyeria civil, tant en allò referent a l’obra de nova planta com a la de rehabilitació.

    Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l'ITEC.

    ITeC - Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya
    Wellington 19 - ES08018 Barcelona - Tel 933 093 404
    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - www.itec.cat

    Més en aquesta categoria: « Correu maliciós Fira HiTech »

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.