• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

ACTUALITAT

Divendres, 07 Octubre 2016 17:34

IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE GEOLOGIA I MINERIA AMBIENTAL PER AL DESENVOLUPAMENT I L'ORDENAMENT DEL TERRITORI

Els dies 14, 15 i 16 d'octubre el GEOPARC de la MOLINA – ALTO TAJO i SIGMADOT organitzen el IV Congrés Internacional de geologia i Mineria pel Desenvolupament i l’Ordenament Territorial.

Aquest acte contindrà recorreguts geològics per la zona encapçalats per especialistes reconeguts i les exposicions de les solucions adoptades en casos reals, la implantació de geoparcs, la gestió que se’n fa i els beneficis que se n’extrauen, els rendiments turístics, presentació de candidatures a nous geoparcs i altres aspectes al voltant dels geoparcs i la seva gestió.

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.