Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Formació

  Drons i vol fotogramètric. Nova convocatòria.

  Nova convocatòria.

  Noves dates i preus. CONSULTEU DÍPTIC adjunt a la notícia.

  El COETGME ofereix als seus col·legiats d'acord amb els acords que el Consejo Superior tanca amb tercers  una formació per habilitació com a pilot de DRON amb l'especialitat de vol fotogrametric.

  Es tracta d'un curs preparat a la mida per als nostres professionals exercents, que inclou una part general per a l'obtenció del carnet de pilot oficial com estableix la normativa espanyola, per "pesos d'aparells professionals" (no de joguina) i una segona part, a continuació, aplicada a l'enginyeria "territorial" i adaptada a les nostres necessitats. El curs es troba en fase de llançament ja que posteriorment al nostre col·lectiu una proposta similar s'oferirà als companys dels col·legis d'Agrònom, Forestal, Obres Públiques i Topògrafs. D'acord amb això el nostre col·lectiu podrà beneficiar-se d'un interessant descompte.


  Consulteu la notícia al respecte d'aquesta convocatòria i el díptic adjunt.

  Detalls de l'activitat

  Inici 06/06/2017
  Finalització 06/06/2017
  Inici del període d'inscripció 30/05/2017
  Fi del període d'inscripció 16/05/2017
  Lloc E-learning

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.