Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Junta General Ordinaria

  S'ha convocat pel proper dia 21 d’abril a les 17:00 hores en primera convocatòria i a les 17:30 h en segona convocatòria la reunió de JUNTA GENERAL ORDINÀRIA DE COL·LEGIATS del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia que es celebrarà a la SalaMina, sala ubicada a l'Avinguda de Roma, 107, entresòl A, de Barcelona.

   

  Atesa la importància dels temes a tractar, es prega l'assistència de tots els col·legiats i que es confirmi l'assistència prèviament amb la finalitat de poder preparar la documentació que es facilitarà durant la reunió.

  Nota: l’Inventari – Balanç de l’exercici 2016 estarà exposat en la seu central del Col.legi, en les delegacions i a la pàgina web: www.colegiominas.com fins el dia de la Junta General per tal que els col.legiats/ades el puguin examinar.

  Detalls de l'activitat

  Inici 21/04/2017 17:00
  Finalització 21/04/2017 19:00
  Lloc
  SalaMina. Barcelona
  Av. de Roma, 107, 08029 Barcelona, España Barcelona, Barcelona 08029 Spain
  SalaMina. Barcelona

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.