Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Formació

  Curs Seguretat en espectacles pirotècnics

  El Consejo Superior i Wolters Kluwer han iniciat una nova convocatòria del curs d'especialització en seguretat en espectales pirotècnics.

  No cal dir que aquesta és una bona oportunitat per millorar en l'expertesa d'un camp que ens és propi i que convé mantenir, un sector laboral on fins ara la competència era baixa i les possibilitats de trobar feina altes. Cal fer un esforç per mantenir-nos al capdavant i tenir els millors arguments possibles per defensar la nostra posició; els graduats i enginyers millor preparats en aquest camp.

  Per aquest motiu doncs aquesta és una bona oportunitat de recuperar la iniciativa i excel·lir en aquest camp.

  Si us plau, feu arribar la notícia a companys no col·legiats.

  Detalls de l'activitat

  Inici 13/11/2018
  Finalització 27/02/2019
  Inici del període d'inscripció 30/07/2018
  Fi del període d'inscripció 07/11/2018
  Cuota Preu a col·legiats. No col·legiats és a 1150 €.
  Lloc E-learning
  920.00€

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.