Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Activitats del sector

  A principis de 2015, amb l’organització de la Conferència LIPS2015, el ITeC amb la col·laboració de Bimetric i el suport d’administracions públiques com a Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i una sèrie de patrocinadors privats com Comsa, Aquambiente, ASG i Vopi4, es va iniciar el projecte de divulgació de l’aplicació dels principis del pensament Lean en el sector de la construcció.

  Captura de pantalla 2018-04-03 a les 12.14.17.png

  En aquesta jornada es presentaran també els resultats obtinguts de la realització de l’inventari d’actuacions Lean desenvolupades al país des dels seus inicis allà per l’any 2013. El procés de recopilar tota la informació segueix obert.

  Inici 08/05/2018
  Finalització 08/05/2018

  L'Escola Politècnica de Manresa, a través de la Secció d'Enginyeria Minera, ha organitzat pel proper 9 de maig una jornada tècnica al voltant de les novetats en el sector dels explosius i les voladures.

  Per la mateixa es compta amb l'esponsorització del nostre col·legi, el Col·legi d'Enginyers Superiors del Nord-est, de la Càtedra ICL i de la col·laboració de MAXAM.

  Als parlaments es comptarà amb personalitats polítiques de l'àmbit miner i geogràfic, així com ponents especialistes en tècniques de voladura.

  Al peu de la fitxa trobaràs el díptic de la jornada en català i castellà.

   En l’edició d’enguany és necessari fer una inscripció a l’enllaç que trobaràs aquí

  Inici 09/05/2018
  Finalització 09/05/2018
  Inici 24/10/2018
  Finalització 26/10/2018

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.