Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Borsa de Treball

  Empresa Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari ID
  - Construcció TARRAGONA EQUIP TÈCNIC D'EMPRESA CONSTRUCTORA ENGINYER DE MINES + ENG. TOPÒGRAF Informació
  per Col.legiats
  33

  SELECCIONEM PER NOTABLE EMPRESA CONSTRUCTORA, UN ENGINYER AMB DOBLE TITULACIÓ: ENG. MINES + ENG. TOPOGRAF, PER INCORPORAR-SE A L'EQUIP TÈCNIC D'UNA EMPRESA AMB ELEVAT NIVELL DE MITJANS PROPIS DE MAQUINARIA I EXTRACCIONS D'ARIDS. EXPERIENCIA MÍNIMA DE 5 ANYS.

  BUSQUEM UNA PERSONA PROACTIVA, AMB CAPACITAT DE TREBALL SOTA PRESSIÓ I PER OBJECTIUS I AMB ORIENTACIÓ ALS RESULTATS.

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  ERNESTO PIQUÉ E HIJOS, S.A. Construcció CAMBRILS Direcció facultativa d'extractives i planta de tractament d'àrids. Enginyer Tècnic de Mines + Tècnic en prevenció de riscos laborals Informació
  per Col.legiats
  35

  Es busca enginyer tècnic per portar la direcció facultativa d'una gravera, una cantera amb planta de tractament i una planta de formigó a la zona de Tarragona. Ha de portar la gestió de riscos laborals al centres de treball, així com el control de qualitat dels productes fabricats (àrids i formigons).

  Incorporació immediata.

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Hispánica Prevención Consultoria Cataluña Cataluña Ingeniero / Grado / Ingeniero Técnico Informació
  per Col.legiats
  36

  Puesto Vacante Coordinadores de Seguridad y Salud / Asistencia Técnica S y S Cataluña Categorías Ingenieros y técnicos Numero de Vacantes 2 Descripción de la Oferta: Coordinación de Seguridad y Salud o Asistencia Técnica de PRL en ejecución en obras en función de la figura de nuestro cliente en cada obra. Realización de los informes correspondientes y gestión de la documentación asociada al servicio. Estamos ampliando nuestra presencia en la zona, ya tenemos personal técnico en ella pero necesitamos más medios para cubrir la demanda de nuestros clientes. Requisitos Estudios mínimos Ingeniero Técnico Experiencia mínima: no especificado Requisitos Formación en prevención: - Máster en prevención de riesgos laborales o - Máster Universitario en prevención de riesgos laborales Experiencia: No necesaria, pero deseable al menos 1 año en puesto similar Salario: Según convenio de Ingeniería y oficina de estudios técnicos. Medios Materiales: Teléfono móvil, ordenador portátil, (si se gestionan varias obras, coche de empresa y combustible del mismo), y, en definitiva, todo lo necesario para realizar el trabajo. Contrato Tipo de contrato De duración determinada Jornada Laboral Completa Duración Hasta fin de obra, aunque puede prolongarse Horario 8.30 a 14.- 16 a 19 L-J, 8 -15 V Salario: a convenir según valía, experiencia y actitud. Correo de contacto: infolevante@hispanicaprevencion.com

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Som energia Nous recursos, Medi ambient Girona Atenció a les persones sòcies de la cooperativa Informació
  per Col.legiats
  34

  Busquen persones enèrgiques, innovadores, versàtils, meticuloses, proactives i amb grans dots comunicatives, que sentin afinitat amb els valors i objectius de Som Energia i que vulguin formar part d’un equip horitzontal, ric i divers en coneixements. Persones disposades a treballar amb diversos equips autogestionats, utilitzar un ERP de codi obert, un CRM de suport a la gestió i documentació col·laborativa al núvol. Ajudaràs a optimitzar els nostres processos i podràs aportar idees per millorar les nostres eines de treball. Valoraran especialment la desimboltura amb les TIC, en particular l’experiència amb excel i arxius xml. També donaran pes a l’experiència en atenció al públic, tasques administratives així com l’interès en les energies renovables, el mercat elèctric i la participació en moviments socials. Funcions: - Proporcionar atenció telefònica i per correu electrònic a les sòcies i als socis de la cooperativa, en català i en castellà. Els coneixements de galego i/o euskara són desitjables. - Participar en el procés de comercialització d’energia: gestió de contractes i de cobraments, facturació, resolució d’incidències i dubtes, etc. - Donar suport a la resta de l’Equip en tasques administratives i organitzatives. S'ofereix: Incorporació immediata a l’Equip de Treball de Girona. Contracte laboral de 30 a 40 hores setmanals segons la preferència de les persones escollides. Durant el període de formació inicial, que sol durar quatre mesos, es demanarà una dedicació de 40 hores setmanals. Retribució de 19.200 € bruts anuals per 40 hores setmanals que augmenta a 24.000 € bruts anuals a partir del segon any. Coneixement del mercat elèctric des de la perspectiva d’una cooperativa de comercialització i producció d’energies renovables sense ànim de lucre en creixement. Com respondre l’oferta Envia el teu currículum i una carta de presentació on has d'explicar les teves motivacions per voler treballar amb SOMENERGIA, a laboral@somenergia.coop, abans del 28 de desembre de 2017.

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.