• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish

Borsa de Treball

Borsa de treball

Consulteu les ofertes publicades, pengeu les vostres candidatures, mireu si algú s’ha interessat per la vostra candidatura. 

Facilitem l’accés al mercat laboral als companys i obrim la porta dels nostres companys a les empreses amb necessitats de tècnics miners.

Empresa Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari ID
AVANZALAB INSPECCION Y CONTROL Enginyeria Barcelona Coordinador de Seguridad y Salud Informació
per Col.legiats
23

Coordinador de Seguridad y salud.
Técnico Superior en PRL.
Experiencia en obras de Oleoductos, Petroquimicas.

Incorporación Inmediata.

Enviar CV - Només usuaris col.legiats

Avanzalab Inspeccion y Control Enginyeria Barcelona Coordinador de Seguridad y Salud / Titulado Superior en PRL Informació
per Col.legiats
24

Coordinador de Seguridad y Salud, Titulo Superior en PRL.
Experiencia en Petroquimicas, Oleoductos.

Enviar CV - Només usuaris col.legiats

Agora ingeniería Construcció Barcelona Barcelona Coordinador de Seguridad y Salud Informació
per Col.legiats
25

Empresa de Ingeniería busca Coordinador de Seguridad y Salud para una obra en Barcelona. Se precisa que se esté en posesión del curso de Coordinador de Seguridad y Salud o el de Técnico Superior en Prevención de Riesgos Laborales.
Se busca preferentemente trabajador autónomo, ya que se le daría de alta en nuestra empresa a tiempo parcial.

Las funciones a realizar son las propias de un Coordinador de Seguridad y Salud en fase de ejecución (revisión de PSS, revisión de documentación, visitas a obra y redacción de informes). Salario según convenio.

Los interesados pueden enviar su CV a la dirección de correo: pablo.bernardo@agoraisp.es

Enviar CV - Només usuaris col.legiats

DARZAL CONSULTORÍA Y PREVENCIÓN SL Construcció Barcelona Barcelona COORDINADOR DE SEGURIDAD Y SALUD EN OBRAS DE CONSTRUCCIÓN Informació
per Col.legiats
26

OBLIGATORIO:
- Estar en posesión del MÁSTER EN PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES (3 especialidades) y del CURSO DE COORDINADOR DE SEGURIDAD Y SALUD EN OBRAS DE CONSTRUCCIÓN.

- Obligatorio tener experiencia en coordinación de seguridad y salud en obras de construcción de mínimo 3 años y en los últimos seis años haber realizado obras por importe de ejecución material igual o superior a 10 millones de € (acreditado con certificados).

- Experiencia demostrable den la gestión de coordinación de actividades empresariales mediante plataforma online: e-coordina/ Ctaima/ Egestiona o similar.


LABORES A REALIZAR
Coordinar la aplicación de los principios generales de prevención y de seguridad, tomando decisiones técnicas y de organización, garantizando su aplicación; esto se llevará a cabo a través de la visita a obra y el contacto con los contratistas; así mismo se deberá aprobar los planes de seguridad y salud elaborados por los mismos.

CONDICIONES
A convenir
Residir en la zona.

Enviar CV - Només usuaris col.legiats

Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts Obres públiques Sant Vicenç dels Horts CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE PER A LA PROVISIÓ, EN RÈGIM INTERÍ, D’UNA PLAÇA DE L’ESCALA D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA TÈCNICA, CLASSE TÈCNIC/A MITJÀ I EL SEU CORRESPONENT LLOC DE TREBALL DE TÊCNIC DE MOBILITAT I TRANSPORT ENGINYER TÈCNICS/TÈCNIQUES O SUPERIORS Informació
per Col.legiats
27

Tèrnic de mobilitat en el transport. Consulteu les bases de la convocatoria.

Consulteu la notícia al respecte. En ella s'adjunta l'anunci publicat al BOP i DOGC.

Enviar CV - Només usuaris col.legiats

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.