• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Beneficis de pertànyer al col·legi

    Beneficis de pertànyer al nostre col.legi

    Actualment el col·legi treballa per consolidar i ampliar els beneficis que el col·legiat pot aconseguir si participa del col·legi. Els àmbits en els quals es treballa són els següents;

     
    Convenis Borsa de treball
    Ús d'espais Actes socials
    Publicitat   Biblioteca
    Actualitat normativa Assessorament legal, fiscal, laboral i comptable
    Formació continua  Pòlisses

     

     Convenis

    · Banc Sabadell Atlantico

    · Banco Santander

    · Ajuntament de Cercs (Museu de Cercs)

    · Ajuntament de Cardona (Museu de la Muntanya de Sal de Cardona)

    · Conveni amb l'EPSEM Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa

    . Institut per la normalització lingüística

     

    Ús d'espais

    "El Col·legi disposa d’oficines arreu de Catalunya dins de les diferents delegacions per l’ús puntual o habitual dels companys. En algun cas també és possible el lloguer a llarg termini. El col·legi disposa també de la SalaMina, espai molt acollidor preparat per formacions a l’Avinguda de Roma de Barcelona. Aquests espais estan oberts a companys i no companys, amb condicions especials pels companys col·legiats.
    Consulteu la disponibilitat i les condicions particulars d’aquests espais a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ."

     

    Publicitat

    El nostre col·legi ofereix la oportunitat a companys, empreses i administracions la possibilitat de beneficiar-se de la posició preferencial en el sector miner que la nostra capacitat informativa permet. D’acord amb això i després d’estudiar diferents opcions el col·legi proposa per a qui li pugui interessar diferents formes de col·laboració;

    Integració de publicitat als mitjans comunicatius principals del col·legi
    - Baner mòbil a l’encapçalament de la web durant un any.
    - Baner fix a la portada de la web durant un any.
    - Publicitat a tots els enviaments informatius des del col·legi durant un mes ( + de 5000 correus al mes, excepte agost i desembre amb més de 2500)

    Altres formules de patrocini
    Patrocini d’actes, jornades, campanyes comunicatives, convenis de col·laboració, distribució de informació recomanada des del col·legi als companys, publicitat als continguts audiovisuals, provisió de formadors, eines, equips o espais, descomptes i avantatges específics als nostres companys, publicitat al material lectiu preparat per les accions formatives, ....

    Si és del vostre interès ampliar informació poseu-vos en contacte amb nosaltres als correus electrònics Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

    Els companys o empreses registrades que vulguin participar en una acció publicitària es beneficiaran de interessants avantatges econòmics. Consulteu.

     

    Actualitat normativa

    El col·legi prepara i envia periòdicament un recull de novetats legislatives segons es van publicant i d’acord als àmbits que més interès tenen per la professió. Aquest recull s’envia dins del butlletí normatiu, butlletí al qual hom es pot subscriure fent ús del formulari preparat a la pàgina ciutadania\butlletins. El col·legi ofereix també assessorament al company per millorar les cerques de normatives si els àmbits escollits inicialment no satisfan les seves necessitats.

     

    Formació continua

    El col·legi organitza jornades i cursos de forma periòdica i d'acord a les necessitats del col·legiat. Aquests estan oberts inicialment a companys col·legiats. Només en cas de no omplir les places s’obren a no col·legiats amb imports d’inscripció superiors als que pagaran els col·legiats.

     

    Borsa de treball

    Eina incorporada al a web per ajudar als companys a trobar feina i a les empreses del sector a trobar companys en situació d’atur. Eina automatitzada i vinculada al butlletí “borsa de treball”. Des d'aquí hom podrà inscriure's com a candidat a les ofertes que es publiquin alhora que podrà publicar les seves ofertes de treball i gestionar-se des del perfil d'usuari.

     

    Actes socials

    El col·legi organitza periòdicament actes per apropar els companys i per fomentar contactes, amistats i relacions personals. Algun dels actes que periòdicament es realitzen són el sopar de Santa Bàrbara i la calçotada.

     

    Biblioteca

    Es disposa d'una àmplia biblioteca, nodrida per nombroses i interessants publicacions relacionades amb la nostra professió, a les que de forma continua es van afegint les revista tècniques a les que estem subscrits i nous títols publicats. Tot a disposició dels col·legiats. S’està treballant en un inventari i en una petita biblioteca pel punt d’informació de Manresa.

     

    Assessorament legal, fiscal, laboral i comptable

    El col·legi disposa de col·laboradors especialistes en aquestes matèries que us oferiran els seus serveis a un cost molt ajustat si hi accediu a través del col·legi

     

    Pòlisses

    Posició avantatjosa si es contracta un d’aquests productes on està acollit el COETGME

    Assegurança d'Accidents
    Mitjançant Pòlissa contractada amb la Companyia d'Assegurances "Alico" per a tots els nostres col·legiats fins que compleixen els 70 anys d'edat, data en la que causen baixa automàticament.

    Els riscos i capitals assegurats per persona són:
    a) Mort accidental: 30,000 €.
    b) Invalidesa absoluta i permanent per accident: 30,000 €.
    c) Invalidesa permanent parcial per accident 30,000 €.
    d) Segons el grau d'invalidesa permanent parcial, hi ha un barem de percentatges en funció dels danys soferts.
    La Pòlissa abasta qualsevol tipus d'accident, tant en l'activitat professional, com en la vida privada i va íntegrament a càrrec del col·legiat que l'hagi subscrit (30 €/any).

    Assegurança per Hospitalització
    Amb la mateixa Companyia Alico es disposa d'una assegurança d'hospitalització de 13,18 - €. per dia, amb franquícia d'un dia per Accident i 3 per malaltia. En cas d'estar a la UCI, es rebrà el doble, és a dir, 26,35 €. / dia amb les mateixes franquícies, finalitzant aquesta cobertura quan l'assegurat compleixi els 70 anys d'edat. Inclòs dins de l'assegurança per accidents.

    Assegurança de Responsabilitat Civil
    L'import d'ajuda completa és del 80% de la prima de l'assegurança, amb un màxim de 1.000 euros, o bé del 80% de l'import dels registros i dels visats voluntaris , i del 20 % dels visats obligatoris, durant l'any anterior al sol licitat per als companys que exerceixen com a Directors Facultatius en explotacions i empreses de voladures i per als que es troben exercint com a Directors Facultatius pertanyent a la plantilla de personal de l'Empresa. S'encarrega, a més, de la tramitació de la mateixa, a través del Consell Superior i sense cap càrrec per aquesta tramitació, als que desitgen acollir-se a la Companyia amb la qual Consell té conveni.

    En el cas que aquests imports superin el 100 % de l'import de la prima, la diferència els hi queda com a una bossa de subvenció que poden utilitzar per cursos.

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.