• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Butlletins del Col.legi

    Subscripció als butlletins del COETGME

    Esteu situats a l’àrea informativa del col·legi. Aquesta eina permet que ens mantinguem en contacte amb tots els col·legiats bo i oferint noticies d'actualitat que creiem importants per al nostre col·lectiu.

    Aquí us facilitem les eines per disposar de tota la informació del col·legi al correu electrònic. No cal consultar periòdicament la web per saber si hi ha publicades noves ofertes laborals, nova normativa d’interès, unes jornades formatives el proper més, modificacions de tràmits o una sortida a la platja el proper juliol. Inscriviu-vos als butlletins que us interessin dels següents i sigueu els primers de tenir totes les novetats a la vostra bústia.

    Si creieu interessant ampliar la oferta o teniu idees de millora podeu adreçar els vostres comentaris a;

    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

     Català Castellà

    Butlletí legal

    Recopilació setmanal de la normativa publicada d'interès pel sector. Butlletí que s'envia tots els dilluns i divendres si hi ha novetats i conté les publicacions  legislatives de nivell autonòmic, estatal i europeu dels àmbits energètic i miner, ambiental, industrial, tecnològic i urbanístic.

    A part, el Col·legi ofereix un servei d’ajuda de filtratge per si teniu un interès molt concret en alguna temàtica legislativa. Envieu un correu a comunicació@colegiominas.com i us ajudarem.

     

     

    Butlletí del Col·legi

    Butlletí setmanal que s’envia amb el conjunt de notícies publicades al web. En aquest butlletí s’hi incorporen totes les notícies, sigui d’actualitat minera, pròpia del col·legi, legal,... que es publiquen al web. Butlletí que s'envia tots els dimecres si hi ha novetats.

     

     

     

    Borsa de treball (BUTLLETÍ EN REVISIÓ)

    Recopilació setmanal de les ofertes laborals publicades a la web del COETGME. Butlletí que s'envia tots els dimarts si hi ha ofertes vigents.

    (Els subscrits seran rebutjats automàticament fins a la posta en funcionament del mateix)

     

     

    Actes i accions formatives  (BUTLLETÍ EN REVISIÓ)

    Recopilació setmanal dels actes i les ofertes formatives publicades a la web del COETGME. Butlletí que s'envia tots els dijous si hi ha ofertes vigents o novetats.

    (Els subscrits seran rebutjats automàticament fins a la posta en funcionament del mateix) 

     

     

     

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.